Esperesi kinevezések
Biskup košickej diecézy vymenoval za dekana Toryského obvodu Ondreja (Endre) Pernyika, poddekana, čestného kanonika, brazovického farára. Ďalším dekanom bol vymenovaný Eduard (Ede) Soltész farár z Pečovskej Novej Vsi a za dekana Moldavského obvodu František (Ferenc) Zagolla farár z Veľkej Idy, bývalý poddekan tohto obvodu.