A kassai plébania, "a munkapárti befolyás" meg néhány ellenzéki csavarás
Článok sa zaoberá s vymenovaním Ľudovíta (Lajos) Konrádyho za košického farára a poukazuje na to, že vymenovanie farárov patrí do právomoci príslušného biskupa a politické strany sa nemôžu miešať do týchto záležitostí.