Az evangelikusok ünnepnapjai
Referát zo spomienkového podujatia na reformáciu (400 ročné jubileum) v Spišskej Novej Vsi dňa 28. 10. 1917. Po slávnostných bohoslužbách evanjelickej a. v. cirkvi usporiadali slávnostné zhromaždenie pod vedením cirkevného inšpektora Kolomana (Kálman) Münnicha a duchovného Dr. Júliusa (Gyula) Walsera. O.i. vyhlásili darcov na cirkevnú jubilejnú základinu.