Az egyházmegyéből
Správa o preložení rímskokatolíckeho kaplána Juraja (György) Vaska zo Stropkova do Szerecsu(HU); kaplána zo Szerencsu Jozefa (József) Nováka preložili na plnenie fararskych povinností do Dlhého nad Cirochou.