A sóvári esperesi kerület...
Správa z jarného zhromaždenia rímskokatolíckych farárov v Ploskom pri príležitosti inštalácie tamojšieho farára Jakuba (Jakab) Moysa. O.i. hovorili o potrebe založenia diecéznej sporiteľne, o katolíckej autonómii, o zvýšení farárských dôchodkov.