A kassai püspök koadjutora
Podľa správy z Viedne na tamojšej nunciatúre prebehla kanonická vizitácia Dr. Augustína (Ágost) Fischer-Colbrieho a jeho koadjutorstvo bolo potvrdené aj z Ríma. V spojitosti s vysviackou za biskupa menovaný dostane titul východného biskupstva a ponechá si ostrihomské kanonictvo. Požiadal tiež Žigmunda Bubiča (Zsigmond Bubics), aby mu prenechal vedenie košického seminára.