Zsebráczky Géza búcsúzása
- plavečského rímskokatolíckeho farára 12. novembra 1911 od svojich veriacich. Kladne o jeho činnosti. Rozlúčili sa s ním o.i. učitelia Karol (Károly) Horváth, Daniel (Dániel) Mikó a richtár Michal (Mihály) Duch