A kassai egyházmegyéből
Košický rímskokatolícky biskup Augustín (Ágost) Fischer-Colbrie premiestnil kaplana Jána (János) Laczu zo Sabinova do Prešova a Jozefa (József) Dobránszkeho, ktorý ukončil teológiu na viedenskom Pazmaneu, vymenoval za kaplána do Sabinova v auguste 1911.