A kassai püspök a nőnevelésről
Obsah prejavu Dr. Augustína (Ágost) Fischera-Colbrieho na záverečnej slávnosti ženskej hospodárskej školy v Košiciach. Týka sa poslania ženy - vyšla aj vo forme brožúrky. Uznanie zásluh biskupa na poli sociálnej činnosti.