Zaborovszky Béla prépost beiktatása
Košický rímskokatolícky biskup Dr. Fischer-Colbrie v Prešove v auguste 1907 počas slávnostnej omše inštaloval tamojšieho farára Vojtecha (Béla) Zaborovszkého za prepošta.