Egyházmegyei változások
Košický rímskokatolíckey biskup menoval Antona (Antal Levendovszkého kaplana z Humenného do obci Gaboltov, kaplana z Hanušoviec nad Topľou Štefana (István) Urbána do Humenného a Štefana (István) Hornyáka za kaplana do Hanušoviec nad Topľou.