Priesterjubiläum...
... bolo na Spišskej Kapituli [dnes Spišské Podhradie], kde 20. 11. 1903 kanonik Ladislav (László) Popovich odslúžil svoju zlatú omšu. Pozdravy zo žúp: oravskej, spišskej a liptovskej.