A Bubics ügy fejleményei
Citovanie úryvkov polemického článku sociálnodemokratických novín Népszava, ktoré obviňujú nového košického biskupa Augustína (Ágost) Fischera-Colbrieho, že znemožnil Žigmundovi Bubičovi (Zsigmond Bubics) stať sa arcibiskupom v Kalocsi (HU).