Die r. k. Geistlichkeit
-košickej diecézy malo schôdzu dňa 27.09.1904 v Haniske pri Košiciach. Oslava dekana-farára Alojza (Alajos) Tomcskó pri príležitosti jeho vymenovania za prepošta Gaborjan. Pozdravy. Dvaja noví konzistoriálny radcovia Július (Gyula) Sidelszky z Krásnej nad Hornádom a Ján (János) Bellis z Košických Olšan