A katholikus Népszövetség...
Dňa 7. februára 1910 sa zišiel na schôdzi výbor košickej katolíckej jednoty. V Katolíckom spolku tovarišov predsedal Alojz (Alajos) Klekner, ktorý o.i. propagoval katolícku tlač. Riaditeľ jednoty Gejza (Géza) Horváth predniesol obsiahly prejav o význame katolíckej ľudovej jednoty.