Egyházi közgyűlés
Košická evanjelická reformovaná cirkev (kalvíni) dňa 8. 02. 1903 na volebnom zhromaždení pod vedením predstavenstva: seniora Kolomana (Kálman) Révésza a kurátora Júliusa (Gyula) Naményiho prijali zrieknutie sa vicekurátora Michala (Mihály) Ökrösa a na jeho miesto zvolili živnostníka L. Töröka. M. Ökrösa za jeho 8 ročné zásluhy zvolili za presbytera. Menoslov ďalších zvolených presbyterov a ich zástupcov.