Egyházi értekezlet
Správa o konvente protestantských cirkví 30. 04.1903 v Prešove, na ktorom sa o. i. zúčastnili aj zástupcovia luteránskej cirkvi z Prešova a z Bratislavy. Košickú evanjelickú reformovanú cirkev zastupoval Koloman (Kálman) Révész.