Templomszentelés
Referát o slávnostnej vysviacke renovovaného rímskokatolíckeho kostola v obci Budulov dňa 5. 07. 1903 košickým opátom-kanonikom Eduardom (Ede) Perlsbergom. Prejavy predniesli o.i. tamojší učiteľ Michal (Mihály) Kovács, košický katechéta Alex (Elek) Rajcsák a farár Andrej (Ede) Magócsy.