A kassai két ev. egyház egyesitése - Kresz, Ján
Text listu cirkevného inšpektora II. evanjelickej a.v. cirkvi v Košiciach Jána (János) Kresza k cirkevnému zhromaždeniu I. evanjelickej a.v. cirkvi taktiež v Košiciach vo veci spojenia oboch zborov v záujme spevnenia a urýchlenia pomaďarčovania veriacich.