Madelaine Godefréd: Szent Norbert élete - -y. [=Lekly, Július]
Recenzia z prekladu knihy. Z francúzštiny preložil Dr. Melichar (Menyhért) Takács, jasovský prepošt. Sv. Norbert je pochovaný je v Prahe na Strahove.