Szegény tanulók internátus a Kassán
Referát o 39. valnom zhromaždení Spolku na podporovanie chudobných žiakov košickej diecézy (A kassa egyházmegyei Szegény Tanulókat Segélyző Egyesület), na ktorom rozhodli o zriadení internátu. Mená členov organizačného výboru na uskutočnenie tejto akcie a podrobnosti návrhu.