A kassai ev. egyház egyesülési ügyéhez - Egyik tisztelője
Uverejnený list na adresu cirkevného inšpektora Jána (János) Kresza ako reakcia na článok "Észrevételek" uverejnenom v denníku Felsőmagyarország číslo 241/1904, ktorý napáda menovaného pre jeho článok na zlúčenie evanjelickej cirkvi.