Templom felavatás
Správa o priebehu vysviacky renovovaného kostola v Malej Lodine, nad ktorou má patronát mesto Košice. Slovenský ľud vítal hostí z Košíc po maďarsky. Vysviacku uskutočnil košický biskup Augustín (Ágost) Fischer-Colbrie 21. 08. 1909.