Az evangelikus egyház közgyülése : A Borromeus enciklika ellen
Referát o zhromaždení tokajského dištriktu evanjelickej cirkvi v Košiciach dňa 5. 08. 1910 a jeho uznesení proti pápežskej encyklike, rozsievajúcej neznášanlivosť v Uhorsku.