A kassai reformátusok presbyteriuma...
Správa o ich zhromaždení 23. októbra 1910 v Košiciach s cieľom voľby biskupa. Koloman (Kálman) Révész odmietol svoju kandidatúru a navrhol presbytériu zvoliť za biskupa Istvána Fejesa, duchovného zo Sátoraljaujhely (HU).