A kassai evang. egyházközség közgyülése : Geduly Henriket jelölték
Referát o vlanom zhromaždení v Košiciach 5. 02. 1911 na ktorom o.i. do predstavenstva znovuzvolili hlavného seniora Pavla (Pál) Thurócziho a svetského seniorálneho inšpektora Štefana (István) Radványiho. Za biskupa bol kandidovaný Henrik Geduly.