A püspök ezüstmiséje : Jubiláris ünnepségek - (Lekly, Július)
Článok k 25. výročiu kňazského jubilea rímskokatolíckeho hodnostára, košického biskupa Dr. Augustína (Ágost) Fischer-Colbrie z pera Dr. Júliusa (Gyula) Leklyho. Zmienka o predchádzajúcom pôsobení menovaného pred príchodom do Košíc v roku 1904. Referát o oslavách jubilea počas ktorých o.i. odznel koncert starých cirkevných piesní vo veži dómu a bola odslúžená figurálna omša.