A református eguház ünnepe : Jubiláris keresztelés - (Lekly, Július)
Referát o oslavách stého výročia vysvätenia kalvínskeho kostola v Košiciach s pokrstením evanjelického novorodenca na znak družnosti oboch cirkví. Zmienka o brožúre hlavného seniora Kolomana (Kálman) Révésza o dejinách tohto kostola, ktorú vydala cirkev.