Elhunyt plébános
Správa o úmrtí rímskokatolíckeho farára v Kostoľanoch, predtým farára v Klátove [Nižný, Vyšný ?] v septembri [?] 1911. Medzi viacerými uchádzačmi na jeho miesto je aj farár z Košicekj Belej Ján (János) Gotsál.