Egy lelkész távozása
Správa o zvolení evanjelického farára vo Vyšnej Kamenici (Felsőkemence) Jozefa (József) Hrusza za farára v gemerskej obci Rybník (Ujvásar). Faru vo Vyšnej Kamenici dočasne prevzal herľanský farár Michal (Mihály) Lukácsik.