A plébanosjelöléshez
Uverejnenie textu žiadosti vojenského kuráta, Ľudovíta (Lajos) Konrádyho k zastupiteľstvu mesta Košice o miesto košického katolíckeho farára, ktorého kandidoval košický biskup po odstúpení Arnolda Hoffmanna. Údaje o pracovnom pôsobení menovaného, ktorý bol vysvätený za kňaza v roku 1882.