Megyei élet : Jászómindszent ünnepe
Pochvalný článok o úspešnej maďarizácii obce Poproč pri príležitosti slávnostnej vysviacky nového katolíckeho kostola za agilnej práce farára Richarda (Rikárd) Wawreka.