Az izr. hitközség közgyűlése
Uverejnenie rozhodnutia valného zhromaždenia židovskej náboženskej obce v Košiciach zo dňa 14. 09. 1913 v zmysle ktorého odmietli obvinenia bývalého hlavného rabína Dr. Jozefa (József) Kleina proti predsedovi náboženskej obce Vojtechovi (Béla) Kleinovi.