Kinevezés
Správa o tom, že minister spravodlivosti vymenoval do polepšovni v Košiciach (A kassai Királyi Javitó Nevelő Intézet) gréckokatolíckeho kaplana Emila Midlika dočasne za riadneho kňaza v X. platovej triede