Szepesi Géza dekorációja : Kassa, marc. 30.
Referát zo slávnosti organizovanej pri príležitosti vyznamenania riaditeľa košického konviktu, premonštrátskeho kanonika Gejzu (Gézu) Szepesiho úradníckym krížom rádu Františka Jozefa dňa 29. marca 1914 v Košiciach.