Konrády Lajos installációja
Referát o slávnostnom uvedení do funkcie farára mesta Košice Ľudovíta (Lajos) Konrádyho dňa 15. februára. Autor článku je presvedčený o spôsobilosti Ľudovíta (Lajos) Konrádyho na túto hodnosť.