Konrády installációja
Obsiahla informácia o prípravách na inštaláciu Ľudovíta (Lajos) Konrádyho za mestského farára. Inštalácia sa uskutoční 15. februára 1914. Mesto uskutoční 22. februára na jeho počesť banket v hoteli Schalkház.