Adatok 1665 böl a varannai helvét és ágostai egyházak egyesüléséhez - Dongó Gy. [=Gyárfás], Gejza
Zverejnenie latinskej listiny (aj s maďarským prekladom) Modificatio Syncretismi..., podpísanej 32 uhorskými presbytermi. Podrobnosti pri zjednotení oboch cirkví a ich škôl