Zemplén az egri "Szent János Könyvé" ben - Dongó Gy. [=Gyárfás], Gejza
Latinský text a maďarský preklad úpravy poplatkov fár a obcí jágerskému biskupstvu v roku 1590, o.i. farára v Kráľovskom Chlmci a obce Svätá Mária (dnes Bodrog).