Zemplén az egri "Memoria Dignitatum" lapjain. 2 - Dongó Gy. [=Gyárfás], Gejza
Poznámky k zoznamu zemplínskych a zomborských hlavných dekanov z rokov 1248-1430 a 1273-1337 v diele kanonika Novákyho z roku 1908.