Zemplén a egri "Memoria Dignitatum" lapjain. 3 - Dongó Gy. [=Gyárfás], Gejza
Údaje o cirkevných hodnostároch jágerského biskupstva pochádzajúcich, alebo pôsobiacich v Zemplínskej župe v rokoch 1435-1699, čím chcel autor o.i. doplniť zoznam zemplínskych zemanských rodín, vynechanými menami zo zoznamu Elenchus Actorum Nobilium.