A gálszécsi sz. Katalin oltáralapitása 1512 ben - Dongó Gy. [=Gyárfás], Gejza, 1853-1928
Zakladacia listina oltára sv. Kataríny v rímskokatolíckom kostole v Sečovciach od Júliusa (Gyula) Csapyho, Gregora (Gergely) a Simona Bacskayho a Žigmunda (Zsigmond) Szürteyho s opísaním dotácií a povinností "riaditeľa" oltára, za ktorého menovali tamojšieho kňaza Gregora (Gergely) Gerendayho