Beküldetett
List učiteľa Alexandra (Sándor) Kleina, ktorým opravuje správu novín Felső-Zemplén z 27. 03. 1902, že on nacvičil so žiakmi maďarské kostolné piesne. Podľa jeho vedomostí sa v michalovskom katolíckom kostole už 30 rokov spieva aj po mađarsky.