A felső zempléni ev. ref. egyházmegye uj tisztikara
Nový zbor hodnostárov hornozemplínskeho dištriktu evanjelickej reformovanej cirkvi (kalvíni) volilo 29 presbytérií v júni 1904 na 10 rokov. Za dekana bol zvolený bánovský duchovný Jozef (József) Hutka, za cirkevného hlavného zapisovateľa Michal (Mihály) Péter farár zo Sečoviec