A munkácsegyházmegyei püspök...
Biskup mukačevskej diecézy sa vrátil z Ríma bez dobrých výsledkov. Pápež nesúhlasil so zavedením maďarského liturgického jazyka, ani so zriadením samostatného gréckokatolíckeho biskupstva v Amerike.