Emléksorok - Mihalovics, Eugen
List, ktorý napísal Eugen (Jenő) Mihalovics, gréckokatolícky kňaz v Topoľanoch, rímskokatolíckemu farárovi v Michalovciach Alexandrovi (Sándor) Oppitzovi, pri príležitosti 25-ročného jubilea jeho vysvätenia za farára.