Halálozás
Správa o úmrtí rímskokatolíckeho opáta - farára košickej diecézy Gejzu (Géza) Katinszkého vo veku 60 rokov v Sátoraljaujhely (HU) dňa 14. 01. 1908. Menovaný bol tiež arcidekanom a konzistoriálnym radcom. Pohrebný obrad viedol košický biskup Augustín (Ágoston) Fischer-Colbrie a zádušnú omšu mal košický farár Ondrej (Endre) Kozora.