Gazdasági tudósitói kinevezés
Správa o menovaní Viktora (Győző) Székeyho do funkcie hospodárskeho radcu pre sninský okres ministrom poľnohospodárstva na návrh hlavného župana Zemplínskej župy Júliusa (Gyula) Mecznera.