Reformátusok közgyülése
Referát o zhromaždení potiského evanjelického reformovaného cirkevného dišriktu dňa 22. 09. 1908 v Miskolci (HU), kde sa rozhodlo o. i. o poslaní prípisu kráľovi v záujme zrušenia pápežskej encykliky "Ne temere". Zemplínsku župu zastupovali o. i. Gy. Dókus, E. Dókus, J. Hutka a ďalší.