Tisztujitó közgyülés
Členovia židovskej náboženskej obce sa zišli dňa 26. 04. 1910 v Michalovciach na zasadanie, na ktorom za predsedu zvolili Viliama (Vilmos) Landesmana a za podpredsedu Andora Barnaiho. Zoznam zvolených členov výboru.